0%
0%
0
0
0

Goodwill Consulting

  • Cím: 400009, CJ, Cluj Napoca, Cluj Napoca, Romania, str. Napoca nr. 16
  • Igazgató: Dezső Péter
  • Tevékenység: Tanácsadói szolgáltatások, Pályázatírói Pályázati tanácsadás, tervezés, megvalósítás
  • Weboldal: https://gwconsulting.ro
  • Telefon: +40264484776 , +40741218759
  • Email:
  • Facebook:

Leírás

Románia vezető pályázati tanácsadó cége vagyunk - a 2014-2018-as forgalmi adatokat alapján.


Több mint 1250 sikeres pályázatunk bizonyítja, hogy a vissza nem térítendő támogatások elnyerése, bár nem könnyű, de közel sem lehetetlen feladat. A 2007–2013-as, valamint 2014-2020-as periódusban támogatott témakörök mindegyikében rendelkezünk nyertes referenciákkal, ezáltal Románia egyik legtapasztaltabb pályázati tanácsadó vállalkozásának számítunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy nyertes pályázataink több mint 200 millió euróval járultak hozzá a for-profit és a közszféra fejlesztéséhez. Annak ellenére, hogy Romániában bizonyos területeken a pályázati támogatások lehívása alacsony, ügyfeleink gond nélkül jutnak hozzá az elnyert támogatáshoz, ez is bizonyítja tanácsadási szolgáltatásaink magas színvonalát.

A Goodwill Consulting Románia egyetlen pályázati tanácsadó vállalata, amely 5 típusú garanciát ajánl ügyfelei számára. A formai garancia mellett – amely azt jelenti, hogy amennyiben a pályázatot a formai kritériumok be nem tartása miatt utasítják el, Ön visszakapja a kifizetett előleget – cégünk további 4 féle garanciát vállal, amelyek biztosítják, hogy az együttműködésbe fektetett összeg egy nyereséges üzlet lesz a vállalata számára.

A felsőfokú szakmai képzettség (európai és közgazdasági tanulmányok) képezi munkatársaink szakértelmének alapját, amihez hozzáadódik a több száz támogatási kérelem írása során megszerzett tapasztalat. A partnereinkkel történő együttműködést segítik továbbá az adminisztratív személyzet és az értékesítésért felelős kollágáink, így tudunk minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ország egész területén. 

Annak köszönhetően, hogy minőségi szolgáltatásaink iránt egyre nagyobb a kereslet, lehetőségünk adódott a földrajzi terjeszkedésre is - így 2014-től kezdődően már az ország egész területén tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat. A munkafolyamat gördülékenyebbé tétele érdekében, a főbb kommunikációs csatornák (email, fax, telefon) használata mellett, tanácsadója elutazik Önhöz ahányszor erre szükség van.
A Goodwill Energy tökéletes partner az Ön üzlete számára, mivel teljes körű szolgáltatásokat nyújt építészeti tervezés terén, úgy új építkezés, mint meglévő épületek bővítése, felújítása és modernizálása esetén. A szolgáltatási csomagok különböző támogatási vonalak igényeit tükrözik, az ügyfél számára lehetőség adódik a számára szükséges szolgáltatás kiválasztására, a pályázatok fejlődésétől függően. A Goodwill Energy a Goodwill Consultinggal integrált, kulcsrakész megoldásokat, központosított felelősséget és hatékony kommunikációt biztosít.

Nyitvatartás

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva