Gretaron

0
0

Nyitvatartás

Hétfő: 08:00 - 16:00
Kedd: 08:00 - 16:00
Szerda: 08:00 - 16:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: 08:00 - 16:00
Vasárnap: Zárva
Content marketingDigitális marketingMarketing tanácsadásOnline marketingReklámügynökség

Leírás

Közösségi média marketing

Mi az a közösségi média marketing? A közösségi média marketing az, amikor egy szervezet, vagy vállalkozó közösségi platformokat (Facebook, Instagram, Twitter, stb.) használ marketingcélokra. Alapelve, hogy az ügyfeleket ott kell elérni, ahol a szabadidejüket töltik – ez sokaknál a közösségi média. Mi a közösségi média marketing célja? A közösségi média marketing célja lehet a márkaismeret terjesztése, a branding megerősítése, az új ügyfelek megszerzése, a meglévő ügyfelek megtartása, illetve az ügyfélszolgálat biztosítása. Egyes platformok már közvetlen értékesítést is engednek, ami szintén idesorolható.

Tartalommarketing

Tartalommarketing A felhasználók igényeinek fejlődése azt is eredményezte, hogy a klasszikus fizetett hirdetések kevésbé eredményesek. A weboldalakon található linkek és bannerek néha olyan eredményt mutatnak, mintha ott se lennének. Ezt nevezzük bannervakságnak. A tartalommarketing a klasszikus reklámozással megy szembe. Lényege az, hogy releváns, értékes tartalmakat készítsünk a userek számára, amelyekkel bevonzhatjuk, illetve aktivizálhatjuk őket. A rövid üzenete az, hogy ne tukmáljunk, hanem értéket adjunk.

MARKETING KAMPÁNY

Egy jól kidolgozott marketing kampány: - mindig meghozza a várt sikereket. - megszólít egy oriási célközönséget - felcsigázza a célközönség érdeklödését - üzenetével vásárlásra ösztönzi a célközönségét - felerősíti a reklámozott termék vagy szolgáltatás hírnevét - közismertebbé teszi a reklámozott céget/vállalkozást úgy helyileg, mint globálisan - több marketing csatornán van jelen egyszerre - hatékony marketing stratégiát tartalmaz