0%
0%
0
0
0

Neked hímzek GYURKA JULIANNA II

Leírás

HU

A hímzés lehet reklám célzatú, díszítő jellegű, elegáns, vicces, márkajelzés vagy céges logó, de akár népi motívum

Speciális cérnákkal különböző felületekre készítjük el a hímzéseket, az Ön által kért méretben és darabszámban. 

 Az öltésekkel megvalósított minta tartós, elegáns, egyediséget ad, információt hordoz, minősit...

Tegye egyedivé cége arculatát, céges pólókkal munkaruhával!

Ha szeretne cégét fellendíteni, személyesítse meg alkalmazottai munkaruháit pólókat, sapkákat stb Bővebb információkért, esetleg tanácsért, póló/embléma rendelésért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken.

A minimális rendelés egy darab.

Cégünk vállalja szinte bármilyen munkaruhák- kivéve stretch anyagok - egyedi mintázását, logózását és feliratozását, valamint a szükséges hímzőminta elkészítését a  e-mailben, vagy a lenti dobozban levő képküldő által továbbított grafika alapján.

A szita  nyomtatással ellentétben a hímzés ellenálló, nem kopik vagy töredezik meg, így az embléma nagy igénybevétel vagy gyakori használat esetén is tartós marad.

Nálunk a minimális rendelési mennyiség 1 db, így a hímzés nem csak azok kiváltsága, akik nagy tételben szeretnék beszerezni egyedi hímzésű termékeiket, hanem bárki számára elérhető opció. Annak, aki pedig mégis nagy tételben rendelne, 10 darab rendelésétől kezdődően kedvezményes árakat biztosítunk.

A pólók esetében amennyiben azt a megrendelő adja, csak kiváló minőségű vastagabb anyagú , nem műszálas anyagú jöhet szóba, ha közvetlen az anyagra kell hímezni, de ilyen esetbe ott a lehetősége a különálló emblémák rendelésének , mely utólag varrható fel a pólóra

Nyitvatartás

Hétfő: 08:00 - 21:00
Kedd: 08:00 - 21:00
Szerda: 01:00 - 21:00
Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek: 08:00 - 16:00
Szombat: 01:00 - 17:00
Vasárnap: Zárva