SC Web Magic Ennovates SRL

0
0

Nyitvatartás

Hétfő: 08:00 - 17:30
Kedd: 08:00 - 17:30
Szerda: 08:00 - 17:30
Csütörtök: 08:00 - 17:30
Péntek: 08:00 - 17:30
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
SoftwareWebdesignWebfejlesztés

Leírás

Marosvásárhelyi webfejlesztő ügynökség vagyunk, amely több mint 10 éve működik elsősorban az osztrák és a német piacon. Az ügyfelek igényeire szabott weboldalakat és online alkalmazásokat készítünk, implementálunk és fejlesztünk. Komplex informatikai megoldásokban gondolkodunk, hogy bármilyen típusú vállalkozás online jelenléte nyereséges legyen. Alapvetően a költségeket nyereséggé alakítjuk.

Portfóliónkban vannak közepes és nagy ügyfelek számára készült projektek, de ez nem azt jelenti, hogy a kisebb vállalkozásokkal rendelkező ügyfeleket visszautasítjuk, hanem nagy ambíciókkal és álmokkal, amelyek megvalósításához alapvetően tudunk hozzájárulni.

A kezdeti ügyfél státusztól kezdve mindazok, akik velünk dolgoztak, később partnereinkké váltak. Együtt egy szilárd csapat vagyunk. Ha a minket hívó személy eleve nem győzött meg, nagyon rövid időn belül megteszi.

Azáltal, hogy partnereinket az igényeikre szabott, nagy teljesítményű online megoldásokkal látjuk el, elegendő időt biztosítunk számukra ahhoz, hogy offline azt csinálják, amit a legjobban tudnak: a működést.