Erdélyi hirdető portál

Kutatások rendre kimutatják, hogy egyre több időt töltünk el a világhálón: böngészünk a közösségi oldalakon, információkat gyűjtünk, tévézünk és vásárlunk.

Egyre több cég hirdet online felületeken, egyre többen használják a közösségi médiát vevőkörük bővítésére. A bérelhető reklámfelületek nem eredményesek és fenntarthatóságuk is kérdéses. A nagy vállalatok megengedhetik maguknak a használatukat, a kicsiknek viszont rengeteget kell költeniük reklámanyagokra, amik nem jutnak el a fogyasztókhoz.


Mára a kisvállalkozók sem engedhetik meg maguknak, hogy figyelmen kívül hagyják az internet által biztosított lehetőségeket. Mi segíthetünk növelni az internetes forgalmát. Online katalógusunk előnye, hogy ingyenesen regisztrálhatja vállalatát, megadhatja elérhetőségeit, leírását és weboldala címét is. Számos előnye közé tartozik még az is, hogy felhasználó barát felületünkön érdekes és újszerű rendszert alakítottunk ki, ami több információhoz juttatja Önt, mint a többi hozzánk hasonló oldal. Nem utolsó sorban cége könnyen elérhető lesz bármilyen eszközön (okos telefon, táblagépen) is.


A ma működő online marketing portálokkal szemben a cégek. ro teljesen ingyenes. Oldalunk egyedülálló módon a regisztrált vállalkozók közösen lefolytatott cserekereskedelmére figyelve rangsorolja a felhasználókat. Business partner ajánlatok (kedvezmények a portálon regisztrált vállalatoknak) és ratingek (visszajelzések az igénybe vett szolgáltatás, termék után, mind az eladótól, mind a vásárlótól) segítségével állítja fel népszerűségi mutatóját. Csatlakozzon oldalunkhoz és népszerűsítse vállalkozását!


Erdélyi magyar linkgyűjtő hirdető portál