Rólunk

Napjainkban szükség van hirdető portálokra, mivel az interneten kialakult versenyhelyzet képes eldönteni egy cég egész éves tevékenységének sikerességét.

A cégek.ro egy ingyenes vállalati ismertető portál amely az erdélyi magyar vállalkozások számára jött létre. Célja,hogy a Romániában tevékenykedő magyar vállalatoknak lehetőséget nyújtson a bemutatkozásra, termékeik és szolgáltatásaik hirdetésére és tevékenységük fellendítésére.

Nem számít, hogy szolgáltatásokat vagy termékeket forgalmaz, az Ön ügyfelei az interneten már jelen vannak. Egyre többen vannak azok, akik kizárólag az online felületeken megjelenő visszajelzésekkel rendelkező portálokról vásárolnak termékeket, szolgáltatásokat, és egyre kevesebben azok, akik más úton találnak el egy céghez, vállalathoz. Az interneten kialakult versenyhelyzet miatt egyre nehezebb jelentős eredményeket elérni, ezért szükséges olyan segédeszközökhöz folyamodni, amelyek ingyenes online hirdetési felületet biztosítanak.

Romániában erdélyi magyar vállalkozások portálja

A vállalatok számára egyre fontosabb az online jelenlét, hiszen az internet fejlődésének köszönhetően az ügyfelek egyre többször keresnek szolgáltatásokat a világhálón keresztül. Jelenleg számos vállalati hirdető portál létezik Romániában, amelyeken fizetni kell az információk eléréséhez. Ezekkel szemben a cégek.ro portálon való regisztráció ingyenes és az is marad! Mi teljes körű ingyenes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a bejelentkezett cégek és vállalkozások számára, valamint érdekes játékkal és kedvezményekkel járulunk hozzá ezek népszerűségének növeléséhez. Ha Ön egy magyar cég, vagy vállalkozás vezetője, vagy adminisztrátora és úgy gondolja, hogy vállalata számára fontos, hogy széles körben ismertté váljon, akkor regisztráljon most. Csatlakozzon hozzánk és legyen része a romániai magyar cégek közösségének!

Hirdető portál

A kutatások rendre kimutatják, hogy egyre több időt töltünk internetközelben és böngészünk a közösségi oldalak.

Olvass tovább

St.Georgius Manager Club

A St.Georgius Manager Club, alulról induló civil kezdeményezés, amely független bármilyen ideológiai vagy politikai hovatartozástól.

Olvass tovább

Badgek

A megbízható visszajelzések fontosak a vásárlóknak. Mi arra törekszünk, hogy naprakészen a legjobb minőségű szolgáltatókhoz irányítsuk a vevőket.

Olvass tovább

Business Partner ajánlat

A fogyasztók mindig a legelőnyösebb ajánlatokat keresik.

Olvass tovább