Rólunk

A cégek.ro-t a St. Georgius Manager Club, azaz a Maros megyei magyar vállalkozók klubja hozta létre. A romániai magyar cégeknek dedikált online platform ötlete a Manager Club egyik alapító tagjától, Nyulas Bernáttól, a marosvásárhelyi Fomco Group tulajdonosától származik, aki több mint 30 éves tapasztalatával a romániai magyar vállalkozók táborát erősíti.


Nyulas Bernát

Nyulas Bernát

Fomco Group cégtulajdonos

St. Georgius Manager Club alapító tag
a cegek.ro ötletgazdája


“Szeretnénk, hogy mi, romániai magyar cégek egy közösség részeként, az anyanyelvünkön kommunikálva, közös online felületen mutatkozzunk be, termékeinket és szolgáltatásainkat online térben is forgalmazzuk, és minél hatékonyabban építsük egymással az üzleti kapcsolatainkat.
Bevezetésképp az ingyenes regisztrációval szeretnénk ezt a közösséget támogatni - erre a célra egy átfogó, mindenki számára könnyen elérhető felhasználó felületet hoztunk létre, ahova bárki regisztrálhat, aki romániai magyar cégként működik, vagy legalább állandó magyar ügyfélszolgálattal rendelkezik.”


A cegek.ro olyan online kapcsolatépítési felület és céges adatbázis, ahol a romániai magyar vállalkozások mindössze egy klikk távolságra vannak egymástól.

A platform segítségével jobban megismerhetjük egymást, együttműködéseket, üzleti kapcsolatokat kezdeményezhetünk, és egymást támogatva kölcsönösen fejleszthetjük vállalkozásainkat.


U.I. : Jelenleg az adatbázis bővítésén dolgozunk. Szívesen fogadunk bármilyen észrevételt, ötletet, hozzászólást, javaslatot! Köszönjük!

Hirdető portál

A kutatások rendre kimutatják, hogy egyre több időt töltünk internetközelben és böngészünk a közösségi oldalak.

Olvass tovább

St.Georgius Manager Club

A St.Georgius Manager Club, alulról induló civil kezdeményezés, amely független bármilyen ideológiai vagy politikai hovatartozástól.

Olvass tovább

Badgek

A megbízható visszajelzések fontosak a vásárlóknak. Mi arra törekszünk, hogy naprakészen a legjobb minőségű szolgáltatókhoz irányítsuk a vevőket.

Olvass tovább

Business Partner ajánlat

A fogyasztók mindig a legelőnyösebb ajánlatokat keresik.

Olvass tovább